Menu Sluiten

Handkettingtakels

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

Informatie over handkettingtakels.

Hef- en hijswerktuigen vereisen kennis van zaken .

Handkettingtakels worden gebruikt om zware lasten van de ene plaats naar de andere te hijsen. Ze worden bediend door aan de handketting te trekken. Ze zijn populair in tijdelijke installaties, omdat ze door hun lichte gewicht gemakkelijk te manoeuvreren zijn.

Sommige modellen zijn voorzien van overbelasting beveiliging. Ze zijn vaak een goede keuze voor lichte toepassingen, omdat ze een breed scala aan lasten aankunnen.

Een handtakel is een hijsmiddel, deze maakt geen gebruik van aandrijvingen en wordt met de hand bediend. Deze vorm van hijsen wordt veel gebruikt in de maakindustrie. Dit type takels zijn relatief eenvoudig te bedienen en even eenvoudig in de same.

More info

tags: Handtakels – Hefadvies – Hefwerktuigen – Hijskettingen – Hijswerktuigen – 

Wenst u meer info over handkettingtakels kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Handkettingtakels

Takeltuigen | Heffen En Hijsen | Heffen | Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handkettingtakels

hijsbanden rondstroppen handkettingtakels ratelkatels kettingmateriaal en kettingsamenstellingen waarover wilt u advies hebben we zijn nog bezig met enkele werkzaamheden aan onze website voor vragen neem contact op handkettingtakels zijn vaak gezocht Zoeken account euro offertemand subtotal euro geen producten in je winkelmand. Mijn certificaten alle producten versterk ons dealerteam over vabotec contact hef en hijsadvies menu alle producten versterk ons dealerteam over vabotec contact hef en hijsadvies correcte levertijden kennis van zaken veiligheidscertificaten passend product topmerken hoe moet ik mijn certificaat downloaden ons certificaten platform bovenaan de website kan u op mijn certificaten klikken om naar het platform te gaan. Vul uw inlogeggevens in vul uw emailadres in dat u gebruikt hebt om een bestelling te plaatsen in onze shop. Vul vervolgens uw gekozen wachtwoord in Ons aanbod van handkettingtakels Mocht u dit wachtwoord niet meer weten of heeft u hier ge.

.

Kennisbank over Handkettingtakels

.