Menu Sluiten

Kabelschijven

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

Informatie over kabelschijven:

Een kabelschijf is een optrekhulpmiddel dat wordt gebruikt om de directe trekbelasting te verminderen. De kabelschijf wordt meestal in ponden aangegeven, maar deze grens mag niet worden overschreden. De fabrikant van een kabelschijf voert tests uit in een laboratoriumomgeving om de breeksterkte en de maximale werklast van de kabelschijf te bepalen. De fabrikant van een kabelschijf kan een certificaat afgeven waaruit blijkt dat aan deze eisen is voldaan.

Kabelschijven worden gebruikt om de kabelkracht die door een lier wordt opgewekt, om te leiden. Dit helpt de trekkracht van de lier te vergroten. Ze bieden een mechanisch voordeel en worden vaak gekoppeld aan een anker. Deze blokken worden vaak gebruikt in tijdelijke en gespecialiseerde tuigtoepa.

More info

tags: Gebruiksvoorwaarden Takels – Handtakels – Hefadvies – Hefwerktuigen – Hijskettingen – 

Wenst u meer info over kabelschijven kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Kabelschijven

Takeltuigen | Hijsen | Heffen En Hijsen | Heffen | Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kabelschijven

jump to navigation over ons welkom op de website van adi lifting. Ons bedrijf spits zich toe op het produceren en aanleveren van hijsmaterialen kabelschijven met korting Deze website bevat de online catalogus en documentatie die u kan helpen een inzicht tegeven over wat we voor u kunnen doen maar ook wat de mogelijkheden zijn om bepaalde hijs of transport problemen op te lossen. Ons bedrijf staat steeds tot uw dienst met kwalitatief betrouwbaar en veilig hijsmateriaal. Ons gamma takels kettingen klemmen hefbalken lieren kabels kranen rolbruggen harnassen rollenwagens dommekrachenten vijzels ladders werkkooien netten dekzeilen hijsbanden dynamometers kabelschijven blokken gewichtcompensatoren anemometers zuignap hefmagneten enz. Main menu home over ons contact copy copyright adi lifting .

boumlhmer vanaf heden wordt eisenwerk boumlhmer in de benelux en noordfrankrijk vertegenwoordirgd door kranenbouw service antwerpen nv uit puurs b. Eisenwerk boumlhmer heeft reeds meer dan jaren ervaring als fabrikant van gietstaal en gietijzerstukken tot .kg. Zowel halffabrikaten als volledig afgewerkte producten zijn mogelijk. Het product portfolio bestaat uit wielen voor railgebonden toepassingen kabelschijven reductordelen algemene staalgieterij voor machine en installatiebouw onderdelen voor de mijnbouw eisenwerk boumlhmer kan referenties voorleggen uit volgende sectoren aandrijftechniek havenkranen rolbruggen hellip staalindustrie spoorwegen offshoreindustrie tunnelbouw .

Inlichtingen over Kabelschijven

ga naar de inhoud jan de wacker nv industrial equipment schakel navigatie over ons producten containerspreaders motorgrijpers kabelgrijpers coilhaken coiltangen coildraaitafels platenpakkettangen kraankabels kabelschijven haakblokken tonnenkoppelingen contact kabelschijven home nbsp nbsp kabelschijven de vele mogelijke configuraties in de samenstelling van deze kabelschijven model c samen met de veiligheid enbetrouwbaarheid die door hun ontwerp wordt geboden maken dat dit model kabelschijven in vrijwel elke industrie aanwezig is Wat beogen we met kabelschijven Vanwege hun kracht en hoge prestaties zijn deze schijven bij uitstek geschikt voor toepassing in de havenindustrie. Telefoon email infodewacker.com .