Menu Sluiten

Soorten Takels

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

More info

tags: Handtakels – Hefadvies – Hefwerktuigen – Hijskettingen – Hijswerktuigen – 

Wenst u meer info over soorten takels kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Soorten Takels

Heffen En Hijsen | Hijsen | Heffen | Takeltuigen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Soorten takels

inhoud voor nieuwe divtag komt hier inhoud voor nieuwe divtag komt hier technische info klik op de gewenste file om deze te openen boorbussen din a boorbussen din a circlips as circlips huis circlips soorten dinlijst bevestigingsmaterialen steekbeitels snijgereedschappen empire tools cut off tool flenzen formules cirkels cil lasbochten lasbodems materiaalaanduiding mechanische versterker pasbouten paspennen din h m paspennen din d m passingstabel schroefdraadbsp schroefdraadtabel metric schroefdraad ww spie en spiegleuven spieeninlegspieen spiesoorten takelwerking machinebouw machinebouw limburg werktuigbouwkunde freelance technisch tekenaar technisch tekenen tekenaar mechanisch tekenwerk ontwerp d d cad draaien en frezen cnc conventioneel frezen en draaien draaiwerk freeswerk draai en freeswerk constructiewerk alle metaalbewerkingen metaalverwerkingen herstellingen revisies stampen precisiegieten gieten gietwerk plooien plooiwerk vervormen plaat china india alle.

fr nl en om onze gamma takels raad te plegen of een prijsofferte aan te vragen gelieve op het gezocht produkt te kliken soorten takels prijs soorten takels handtakels hijstoestellen bestemd voor de behandeling van lasten of voor montages raquo handtakels raquo loopkat door duwen op de vracht raquo loopkaten met haspelketting raquo lieren elektrische kettingtakels explosievrije uitvoering in optie. Met eacuteeacuten of twee hijssnelheden deze takels zijn van robuuste constructie. De elementen die in kontakt zijn met de hijsketting zijn in gietijzer of in staal. Raquo takel vaste uitvoering raquo rollende takels op monorails De toekomst over soorten takels Raquo rollende takels met kettingenuitgangen op monorail. Verplicht voor gaz en stofomgevingen. Materiaal beantwoordend aan atex voor zone of . Elektrische kabeltakels explosievrije uitvoering in optie deze takels met twee hijssnelheden zijn bestemd om zware gewichten te behandelen. In standaarduitvoering is de hijsmotor elektr.

Wat je wil weten over Soorten takels

nl en fr covid ergocrane afstandsbedieningen referenties documenten over ons cluma engineering nv ga naar de inhoud zoeken home rolbruggen zwenkkranen takels portaalkranen toebehoren service nieuws contact jobs home privacy policy privacy policy privacyverklaring cluma engineering nv voor cluma engineering nv cluma digitaal toegankelijk via www.cluma.com is de privacy van haar websitebezoekers een hoofdprioriteit. Deze privacyverklaring biedt informatie over de verschillende soorten gegevens die worden verzameld en geregistreerd door cluma. Ze biedt bovendien uitleg over hoe cluma deze informatie gebruikt. Indien u bijkomende vragen heeft of meer informatie wenst over onze privacyverklaring aarzel dan niet om ons te contacteren via infocluma.com deze privacyverklaring is enkel van toepassing op onze onlineactiviteiten en betreft meer be.